Alegerea a transparentei totale vis -a- vis de

Alegerea unui nume pentru copilul tau este intotdeauna un subiect delicat, care „naste” controverse intre viitorii parinti. Zeci de propuneri, liste lungi, nume preferate sau dimpotriva, excluse, prin toate aceste situatii trec viitorii parinti care sunt pusi in postura de a alege un nume pentru micutul lor. Nu exista un nume „corect” sau „gresit” atunci cand vorbim despre alegerea numelui pentru cel mic.

Exista insa, gandul care zboara, de obicei, la repercusiunile pe care le va avea alegerea unui nume nepotrivit, asupra unui copil, la scoala, spre exemplu. Mustrarile de constiinta sunt, de obicei, greu de suportat de catre parinti. Recoltarea de celule stem la nastere asigura familiei linistea necesara, la gandul ca cel mic va avea o sansa in plus la un viitor fara probleme medicale si exclude aparitia unor astfel de indoieli pe viitor.Baby Stem are o experienta de 12 ani in domeniul recoltarii si prelucrarii celulelor stem si este alegerea ideala datorita profesionalismului si a transparentei totale vis -a- vis de proceduri si costuri.Iata cateva sugestii de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi numele copilului tau1. SunetGandeste-te la cum suna numele la care te-ai gandit. Este foarte important ca numele sa fie sonor, astfel, va putea fi usor de pronuntat si usor de retinut.

We Will Write a Custom Essay Specifically
For You For Only $13.90/page!


order now

Unii parinti sunt de parere ca numele scurte sunt mult mai frumoase si mai usor de pronuntat, in timp ce altii aleg nume lungi si complexe pentru cei mici. Mare atentie la alaturarea vocalelor, daca un nume de familie se termina cu o vocala, este de preferat ca prenumele sa nu inceapa tot cu o vocala, pentru a evita pronuntarea nevoita a celor doua, impreuna.2. UnicitateMulti parinti isi doresc pentru copiii lor un nume unic, pentru ca micutul sa fie special. Uneori insa, din dorinta de a alege ce e mai bine pentru cei mici, parintii exagereaza si cad in „capcana” ridicolului. O balanta echilibrata ar insemna, in acest caz, alegerea unui prenume mai special, daca numele este unul simplu, sau vice – versa. Fiecarui parinte ii revine datoria de a alege ce e mai bine pentru copilul lui.

Alegerea de a recolta celule stem la nastere este una extrem de importanta pentru viitorul celui mic. Baby Stem este partener Seracell si ofera servicii de recoltare, dar mai ales de prelucrare a celulelor stem, in laboratoarele atent dotate cu tehnologie de ultima ora, din Germania. Seracell dispune de doua dintre cele mai importante acreditari GMP (God Manufacturing Practice) si JACIE, astfel ca prelucrarea celulelor stem se va face in cele mai bune conditii.

3. SemnificatiaSemnificatia numelui este si ea importanta. Aici, internetul joaca un rol foarte important, deoarece ofera o perspectiva larga de nume si semnificatii, pentru ca parintii sa aleaga cu usurinta numele ideal pentru cei mici. O alta metoda de a alege un nume cu o semnificatie aparte, este sa consulti cartile dedicate numelor pentru cei mici si semnificatiile fiecaruia, in parte.4. Nume care va „suna bine” si peste aniAtunci cand alegi numele pentru cel mic, trebuie sa te gandesti cum va „suna” acesta cand copilul tau va avea 40 de ani.

Alege nume simple si evita-le pe cele care desemneaza diminutive, pentru ca, peste ani si ani, nimeni sa nu rada de alegerea ta.5. Initialele si porecleleSocietatea poate fi cruda atunci cand este vorba despre porecle, asa ca, un sfat bun ar fi acela sa anticipezi poreclele care ar putea fi atribuite copilului tau si sa poti exclude, inca de la inceput, anumite nume din lista.

?i initialele au un rol important in numele viitorului tau copil. Mai presus insa de initiale, porecle si semnificatii, numele pe care il alegi trebuie sa fie simplu si placut, astfel vei putea preintampina orice viitoare posibile comentarii rautacioase la adresa copilului tau.Alegerea numelui reprezinta o mica grija pe care viitorii parinti o au, vis -a -vis de cei mici. Aspectul cu adevarat important este legat de sanatatea acestora. Baby Stem este partener Seracell in Romania si aduce servicii de calitate germana in ceea ce priveste recoltarea si procesarea de celule stem.

Celulele stem ajuta la tratarea a peste 85 de boli, dintre cele mai grave, astfel ca, orice parinte ar trebui sa opteze pentru recoltarea de celule stem la nastere.Seracell este banca numarul 1 in Germania din punct de vedere al recoltarii, dar mai ales al prelucrarii celulelor stem. Pentru mai multe detalii, viziteaza Babystem.ro.

x

Hi!
I'm Casey!

Would you like to get a custom essay? How about receiving a customized one?

Check it out